Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
7. listopadu 2011 v 12:41
neutral
Margito mas pravdu ta alexa fakt smrdi a vsimla jsem si i ze holkam krade jidlo ,ale nic jsem nereka bylo mi ji lito,ale umyt by se mohla
no bulharska rasa se nezapre,nechapu jak jsem mohla jit vubec pracovat k nakym cizincum,
7. listopadu 2011 v 12:31
Margita
Ahoj holky,v ambiente rose-luxoru a Alexy jsem taky byla,a s drogami jsem se tedy nesetkala nebo asi si to nikdo nedovolil je mi totiz 35 let,ale co muzu ric je jak to tam vypada ,uz to ze ta alexa smrdi a neustale chodi ve stejnych vecech ktery asi bere s cervenyho krize nebo co ,tak si dovedete predstavit tu spinu tam v tom byte...kondomy se vsude valeli,prach,zbytky jidla a i to by se dalo vydrzet ,ale zadne ksefty za dvy dny jsem jela domu a jeste chtela po mne ta spinava bulharka 150 eur za reklamu!!!!!chapete to???nedala jsem ji to a sla jsem pric,od te doby mi porad nekdo vola a vyhrozuje,takze jedine co muzu poradit VYVARUJTE SE AMBIENTE ROSE A SPINAVYM BULHARUM!!!!!
7. listopadu 2011 v 12:12
adriana
tak co tu pise"neutral"muzu potvrdit byla jsem take v ambiente ale v luxoru coz spada take pod ambiente rose. jen jsem mela strach napsat,jelikoz bulhar mne,prvni nafetoval pak mi dal podepsat nake papiry a pak mne chtel osukat,byla jsem u nej doma a v nadeji ze jsem pro nej jinna nez ty ostatni jsem se stim jeste vyspala a pri svickach...nemel totiz elektriku, druhy den jsem zjistila poradne co jse stalo a samozrejmne sem to chtela vratit...vite co udelal vyhodil mne na ulici a ani mne nevyplatil.....nemam k tomu vice co dodat ,,,jen vas holky prosim VYHNETE SE AMBIENTE ROSE A HLAVNE TOMU CIGANOVY BULHAROVY NEBO CO TO JE RIKAL SI LUXOR ZA TO VAM TO NESTOJI
7. listopadu 2011 v 02:39
Ivetta
7. listopadu 2011 v 01:02
zuza
Jse tam sejdem asi vsechny holky
7. listopadu 2011 v 00:54
Bella
Já se taky přidávám.
7. listopadu 2011 v 00:45
zuza
Já taky hned v pondeli
7. listopadu 2011 v 00:38
.............
těším se až je zavřou za podvody a za to že holkam ubližujou!!Všechno na policajtech ve středu řeknu!
7. listopadu 2011 v 00:36
.............
Iveto zavři si hubu fetem!!!!!
6. listopadu 2011 v 23:43
Senef
Můžete mi prosím napsat někdo něco o Royal touche???
6. listopadu 2011 v 23:30
iveta:Adriano ty pico!!!!!!!!
tak co pico sekla si se devko
6. listopadu 2011 v 23:24
co mi jeste napises sloni zeno?????
6. listopadu 2011 v 23:22
a vlastni segru zatahnes do bordelu,to se ani trosku nestydis ,pasacko skurvena ,tesim se az se nakazi a vycte ti to ty mrdko !!!!!a to ze nekdo manipuluje vas si neuvedomujete???a jediny kdo na to doplati ste vy dve sestry kurvy jedna s rozezranou drzkou druha se slonima nohama a obema smrdi s drzky
6. listopadu 2011 v 23:11
ty hrdinko co to pises za hovadiny???ja se alespon podepisu pravym jmenem ,ty toho schopna nejsi,a kdybych jitku pomlouvala tak uz rok u nich nejsem,a ty hovadiny ze se nekdo nemuze dostat domu ...co s toho mas ,akorat si delas problemy trupko sama sobe ...nechapu o co ti de??
6. listopadu 2011 v 23:02
zuza
Ale vzdyt vse pravda co se tú pise.Iveto ty vyfetovany mozku ty si taky radna pica ktera pomlouva jitku a pak ji lezes do prdele tuhle jsem zazila jednou ale debilka
6. listopadu 2011 v 22:52
Senef
Samanto, prosím můžeš tady napsat na jaké adrese sídlí Royal touche ve kterém jsi? Děkuji
6. listopadu 2011 v 22:17
Zuza
A doufam ze si to tá holka precte a uvedomi sí to a udela správny krok
myslim ze je to v pohode holka.Jen se nechala zmanipulovat
6. listopadu 2011 v 22:11
lejla
Paty proč nemůžeš domů? Vždyť to co děláš snad nemáš napsáno na čele, tak proč nemůžeš odejít a normálně odject? Zátah na privátě?
6. listopadu 2011 v 20:26
DIANA pro HANICKU
Ahoj ja si hladam uz dlhsie nieco vo finsku .prosim mohla by si mi dat nejake info.na moj
email.dyana11@live.com vopred dakujem.
6. listopadu 2011 v 20:00
Hanička
Holky tak se chytte za nos..psala jsem si asi 3 dny s Tarou...dokoncemi poradila,jelikož umím anglicky,že mužu pracovat sama na sebe..ukazala mi jak se dela s reklamou atd atd dokonce jsme se i setkali a je to velmi krásná a sympatická holka nedivim se že vydelala takový peníze...dneska jsem ve FINSKU druhý den..včera jsem přilítla pracovala jsem až od 6 večer do 10 udelala jsem 500 eur a dneska jsem makala od 10 do 10 a udelala jsem 1700 eur a všecko je moje za jeden den jsem vydelala 1700 eur to je neskutečný!VELKÉ DÍKY TARO MOC JSI MI POMOHLA