Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
5. prosince 2011 v 16:21
EU
Prostituce je nelegální: Irsko, Polsko, Švédsko (nelegálnost prostituce se vztahuje na zákazníka), Litva
Prostituce jako profese: Nizozemí, Rakousko, Spolková republika Německo, Dánsko
Prostituce není nelegální (znamená, že není kriminalizovaná, nebo že se jedná o legalizovanou činnost), ale nucení k prostituci ano: Itálie, Luxemburg, Portugalsko, Finsko, Francie, Belgie (připravuje změny podle švédského vzoru), Lotyšsko, Bulharsko
Nucená prostituce je nelegální – Španělsko, a je možné vykonávat prostituci „nezávisle“ a bez narušování veřejného pořádku – Spojené Království Velké Británie a Severního Irska
Země ve fázi diskuze o legalizaci prostituce: Rumunsko, Slovensko, Česká republika (návrh zákona o regulaci prostituce z jara 2005 nebyl schválen kvůli rozporu s mezinárodní úmluvou o potlačování obchodu s lidmi a využívání prostituce z roku 1958, již Poslanecká sněmovna odmítla vypovědět; v ČR neexistuje zákonná norma týkající se prostituce)
5. prosince 2011 v 15:16
mia
pokud ja vim, tak Finsko je legalni...
5. prosince 2011 v 13:38
bože_D
tyvole až si za rok koupíš dva byty a auto tak pak tvrd že mi to nejde:)s váma se fakt rozčilovat nebudu:)sedte si v tom zasraným nemecku a čechách který jste zkončili...a agntur se nebojím...a víš proč?jezdím sama na sebe...taky jsem byla s agenturou,jenže když te tam navštíví policajti agentura na tebe sere:)mazec vid...finsko je nelegální:)trošku to trvá musíš vše dobře promyslet a naplanovat chápeš?mejte se tady:)
5. prosince 2011 v 12:06
pre jess
5. prosince 2011 v 10:42
Nelo
a ty si myslíš, že donekonečna ti to půjde v jedné zemi? Jsi vtipná.
Agentury jsou jenom rádi, když se jim hrnou nové holky. To že se bojíš konkurence nemusí nikoho zajímat
5. prosince 2011 v 10:35
Finsko
Leni mohla by si mi prosim napisat kontakt na tvoju agenturu? Moj mail je
daniella.xxxx@yahoo.com. .. Pisala som par agenturam ale chcem si vybrat taku s ktorou nebudu problemy. Dakujeem
5. prosince 2011 v 08:14
pro Nelu
5. prosince 2011 v 07:36
nela
holky nedávejte holkám kontakty do finska...budou nám to kurvit jako to zkurvili v nemecku česku a švýcarsku pokud chcetet ve finsku dale vydelávat nikomu ani muk!!!!!ta práce tam pak pujde do hajzlu a kam budeme doprdele jezdit:::
5. prosince 2011 v 07:23
jess
já jezdím do finska sama na sebe s kamaradkou:) a káždá máme za 14 dní skoro 13 000 eur.:)samozřejmě se dělá oral bez!! takže holky co se bojí a nechtejí tolik videt určite nemá cenu jezdit bez oralu si ani neškrtnete jen upozornuji....a určite nesouhlasím aby se zde zveřejnovali stránky finska!!!kde jsou holky'
5. prosince 2011 v 01:16
Petra
Lene - ja prave nikde nebyla kvuli tomu oralu...kam jsem napsala,myslim na inzerat a ptala se na oral s,tak me hned doslova odpalkovali,ze pokud nedelam tento servis,tak mam zustat doma,ze uz NIKDE v Evrope nenajdu zem,kde se bude kourit s....a myslis si,ze bys mi mohla dat na ne kontakt...kdybys mi chtela napsat,tak muj email je -
secretlive@seznam.cz...a budu ti vdecna,kdyz mi tam neco posles,kdyz ne, tak take nic nenadelam,ze...ale jinak diky aspon za tuto odpoved
4. prosince 2011 v 23:25
JANA
Ahoj Marcelo, a přes jakou agenturu prosím tě jezdíš?Díky.
4. prosince 2011 v 22:50
Lena
Petře: Tak to nevím, přes jakou agenturu jezdíš, ale mě hned dali na výběr a řekli, že to záleží na každé holce a co vím, nikdy po mě oral bez gumy nechtěli klienti a ani nepřemlouvali.
4. prosince 2011 v 21:36
Petra
Pro Lenu - rada bych se te,prosim,na neco zeptala - vazne jsi delala ve Finsku oral s gumou??Ja at napisu do jakekoliv agentury,tak mi odepisi,ze pokud nejsem ochotna delat oral bez,tak tam ani nemam jezdit. A ty ted pises toto?Nebo jsem to spatne pochopila??Nebo mas v servisu to,ze delas bez a pak je proste nejak ukecas??.....
.predem diky za odpoved.
4. prosince 2011 v 20:03
Lena
Ty taky
. Nemáš za co
4. prosince 2011 v 19:39
mia
Tak jo, moc dekuju, chystam se tam po novem roce!! Mej se hezky
4. prosince 2011 v 19:36
Lena
neotravuješ
. Mám ale nepotřebuješ je, pokud máš pěkné amatérské a pokud ne, tak ti agentura propůjčí. Já to tak měla na začátku, kdy jsem neměla na to, zaplatit si profi fotky.
4. prosince 2011 v 19:33
mia
A fotky mas profi? Promin ze otravuju..
4. prosince 2011 v 19:28
Lena
MIA: já dělám jedině s gumou, ale můžeš i bez, záleží to zcela na holce, jak se rozhodne. Jinak tam chlapi nejsou takové prasata jako v Německu, vůbec si nevymýšlejí. Ceny jsou super. To ti věřím, kamarádka tam byla a prý katastrofa, tady jde jenom o to, aby se ta holka odhodlala a vycestovala, protože to opravdu za to stojí. Německo je pasé.
4. prosince 2011 v 18:19
Lena
pro Miu:
vydělala jsem si 4.200eur, jenom sama pro sebe
4. prosince 2011 v 18:15
Delie
To Jenna a další holky co jedzdí na tour: chci začít jezdit sama na sebe do Finska,napadlo mě,že lepší by bylo jezdit ve dvou a spolupracovat, třeba co se týká braní hovorů, organizace ubytování a cesty nebo třeba mít peníze navíc za lesbi show. Jestli něktará z vás také uvažuje o samostatné dráze, bez odvádění provizí někomu dalšímu, tak mi písněte na mail
hankeee@seznam.cz