Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
5. prosince 2011 v 12:06
pre jess
5. prosince 2011 v 10:42
Nelo
a ty si myslíš, že donekonečna ti to půjde v jedné zemi? Jsi vtipná.
Agentury jsou jenom rádi, když se jim hrnou nové holky. To že se bojíš konkurence nemusí nikoho zajímat
5. prosince 2011 v 10:35
Finsko
Leni mohla by si mi prosim napisat kontakt na tvoju agenturu? Moj mail je
daniella.xxxx@yahoo.com. .. Pisala som par agenturam ale chcem si vybrat taku s ktorou nebudu problemy. Dakujeem
5. prosince 2011 v 08:14
pro Nelu
5. prosince 2011 v 07:36
nela
holky nedávejte holkám kontakty do finska...budou nám to kurvit jako to zkurvili v nemecku česku a švýcarsku pokud chcetet ve finsku dale vydelávat nikomu ani muk!!!!!ta práce tam pak pujde do hajzlu a kam budeme doprdele jezdit:::
5. prosince 2011 v 07:23
jess
já jezdím do finska sama na sebe s kamaradkou:) a káždá máme za 14 dní skoro 13 000 eur.:)samozřejmě se dělá oral bez!! takže holky co se bojí a nechtejí tolik videt určite nemá cenu jezdit bez oralu si ani neškrtnete jen upozornuji....a určite nesouhlasím aby se zde zveřejnovali stránky finska!!!kde jsou holky'
5. prosince 2011 v 01:16
Petra
Lene - ja prave nikde nebyla kvuli tomu oralu...kam jsem napsala,myslim na inzerat a ptala se na oral s,tak me hned doslova odpalkovali,ze pokud nedelam tento servis,tak mam zustat doma,ze uz NIKDE v Evrope nenajdu zem,kde se bude kourit s....a myslis si,ze bys mi mohla dat na ne kontakt...kdybys mi chtela napsat,tak muj email je -
secretlive@seznam.cz...a budu ti vdecna,kdyz mi tam neco posles,kdyz ne, tak take nic nenadelam,ze...ale jinak diky aspon za tuto odpoved
4. prosince 2011 v 23:25
JANA
Ahoj Marcelo, a přes jakou agenturu prosím tě jezdíš?Díky.
4. prosince 2011 v 22:50
Lena
Petře: Tak to nevím, přes jakou agenturu jezdíš, ale mě hned dali na výběr a řekli, že to záleží na každé holce a co vím, nikdy po mě oral bez gumy nechtěli klienti a ani nepřemlouvali.
4. prosince 2011 v 21:36
Petra
Pro Lenu - rada bych se te,prosim,na neco zeptala - vazne jsi delala ve Finsku oral s gumou??Ja at napisu do jakekoliv agentury,tak mi odepisi,ze pokud nejsem ochotna delat oral bez,tak tam ani nemam jezdit. A ty ted pises toto?Nebo jsem to spatne pochopila??Nebo mas v servisu to,ze delas bez a pak je proste nejak ukecas??.....
.predem diky za odpoved.
4. prosince 2011 v 20:03
Lena
Ty taky
. Nemáš za co
4. prosince 2011 v 19:39
mia
Tak jo, moc dekuju, chystam se tam po novem roce!! Mej se hezky
4. prosince 2011 v 19:36
Lena
neotravuješ
. Mám ale nepotřebuješ je, pokud máš pěkné amatérské a pokud ne, tak ti agentura propůjčí. Já to tak měla na začátku, kdy jsem neměla na to, zaplatit si profi fotky.
4. prosince 2011 v 19:33
mia
A fotky mas profi? Promin ze otravuju..
4. prosince 2011 v 19:28
Lena
MIA: já dělám jedině s gumou, ale můžeš i bez, záleží to zcela na holce, jak se rozhodne. Jinak tam chlapi nejsou takové prasata jako v Německu, vůbec si nevymýšlejí. Ceny jsou super. To ti věřím, kamarádka tam byla a prý katastrofa, tady jde jenom o to, aby se ta holka odhodlala a vycestovala, protože to opravdu za to stojí. Německo je pasé.
4. prosince 2011 v 18:19
Lena
pro Miu:
vydělala jsem si 4.200eur, jenom sama pro sebe
4. prosince 2011 v 18:15
Delie
To Jenna a další holky co jedzdí na tour: chci začít jezdit sama na sebe do Finska,napadlo mě,že lepší by bylo jezdit ve dvou a spolupracovat, třeba co se týká braní hovorů, organizace ubytování a cesty nebo třeba mít peníze navíc za lesbi show. Jestli něktará z vás také uvažuje o samostatné dráze, bez odvádění provizí někomu dalšímu, tak mi písněte na mail
hankeee@seznam.cz
4. prosince 2011 v 17:50
mia
pro: lena:
A prosim te leno,kolik si cca vydelas za tyden?? Dekuji!
4. prosince 2011 v 15:44
Liana
Pre: Monica:
Ja som si dala urobit stranku u www.chocolateoffice.com a mozem doporucit.
Stranku mam bloknutu pre SR a CR aj nejake anonymouse take sa nebojim, ze ma niekto najde.
Roboty mam dost, vsetky peniaze ostavaju mne takze tych 4-5000 eur zarobim za mesiac, mne to staci. Stranka ma stala 510 eur, ale casom som zacala investovat do marketingu a reklamy (cca. raz za 2 mesiace 100 eur), ale stale je to menej ako platit agenture. Ja som robila pre slov. agenturu a brali mi 70% zarobku, takze odist od nich bolo moje najlepsie rozhodnutie. Snad ti to pomoze;)))
4. prosince 2011 v 12:48
Petra
Poradíte prosím některá, kde to tedy jet zkusit, kde je možné vyrazit ještě letos, opravdu si vydělat a nenaletět? Moc děkuji.
Jenno, věřím, že to muselo být hrozné, napíšeš prosím jaká to byla agentura, která se na tebe tehdy takto vykašlala?
thesugarlady@seznam.cz