14. dubna 2012 v 21:06
Ahoj holky,
chtěla bych se s váma poradit o výjezdu do zahraničí...
Chystala jsem se teď poprvé do zahraničí. Nemám žádné známé v tomhle oboru které by jezdily mimo ČR, takže jsem odpověděla na pár inzerátů a nakonec se rozhodla jet do Švýcarska (kousek od Curychu ale aby mě tu někdo neosočil z pomluv, neřeknu název), mám termín za tři týdny. No jenže jsem teď googlovala a zjistila podle inzerátů, že tam dělá na můj vkus až moc holek a z toho spousta Rumunek atd., podle fotek dost děsný :-/ kvalitní klub by si přece jen holky trošku víc vybíral ne? A na Rumunky a spol. tady teda žádnou chválu neslyším. No dost mě to vyděsilo a pak jsem ve finále v jednom inzerátu našla, že slibují výdělek 20-30 tis. týdně, a přitom budu daleko od domova a pracovat minimálně 10-12 hodin denně... Když dělám u nás aspoň 4 dny v týdnu a to jenom cca 6 hodin, vydělám si tu dvacku taky (jasně že ne pokaždé, ale dá se!). Takže za takových podmínek tam určitě nepojedu, čekala jsem minimálně 70-80 000 týdně (obličej i postavu mám pěknou, oblečení taky, jazyky i nalíčit se umím, zkušenosti mám, klienti jsou se mnou spokojený, makat prostě umím), a s Rumunkama se tam dělat bojím....
Jak říkám, tohle byly fakt jen mé představy, vy máte opravdový zkušenosti - můžete mi říct, jestli jsem naivní kráva, že jsem chtěla tolik peněz, nebo jak to je? Tady si vydělám třeba o desítku míň, ale budu normálně doma, se svýma kamarádama, přes den v normální práci, jíst normální jídlo (bylo mi doporučeno, ať si dovezu instantní, ať si ve Švajcu nic nekupuju) a pracovat o dost míň hodin a k tomu ještě dva tři dny v týdnu volno... tak fakt nevím... Moc děkuju za odpovědi a hodně štěstí všem
no a kdybyste nějaká sháněly kamarádku na výjezdy, tak se můžem domluvit, jsem pohodová, žádná kleptomanka...