Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
8. června 2012 v 17:30
Urvat
Viď mas pravdu.Vytocila me úplne maximalne
8. června 2012 v 17:29
pro ircu
Irco nic proti, ale tím, že máš zapotřebí jí odpovídat, se sama snižuješ na její úroveň. Nemáš to zapotřebí přece.....
8. června 2012 v 17:21
Irca
Já to co vydělávám a jak vypadam jsem si vydřela,to ný se ti protočili panenky kdyby jsi vydělá moje fotky;)) Nejsem namyšlená ,ale pokud mi tady nadává nějaka pouliční kurva špinavá tak si to rozhodně líbit nenechám!
8. června 2012 v 17:18
Irca
8. června 2012 v 17:08
caroline
je, holky, nehadejte se....kazdymu sudicky nenadelily dobrou cestinu a kazdy nema na VŠ--...HEZKY DEN
8. června 2012 v 15:08
Katka
Jo jsi´opravdu UBOHA,uvedomujes jsi vubec ze jsi kurva???tak nevim co resis inteligenci,pokud jsi na urovni a inteligentni proc delas kurvu????myslis ze roztahovat nohy a kourit curaky je neco co ma spolecneho s inteligenci???zamysli se radsi sama nad sebou jaky je mezi nama rozdil.....asi ze ty vic u koureni curaku roztahujes vic hubu???JSI UBOHA KURVA !!!A POKUD SE STIM NEUMIS SMIRIT JDI DELAT NECO JINEHO!!!
8. června 2012 v 13:34
Irca pro katku
Prosím tě akorát se tu ponižuješ
8. června 2012 v 13:29
pro irenu
no to máš dost
8. června 2012 v 13:25
Irca pro katku
8. června 2012 v 13:21
Irca pro katku
Víš co nejsem na tebe zvědavá.Kdo si myslíš že jsi ty koště,že píšeš někomu,že je ubohý!!!Tipla bych jsi,že jsi nevyšla ani základní školu,hvězdo
8. června 2012 v 13:16
Irca
Nejsem z žádného ambiente paní chytrá,pracuji sama na sebe!!
8. června 2012 v 12:06
RAKOUSKO
Ahoj, v rakousku se hlásíš na policii stejně jako v německu. Do ČR ani nikam jinam se to neposílá. Takže se nemusíš bát. Je to pro jejich účely a hlavně, aby podchytily nucenou prostituci.
8. června 2012 v 11:52
Monika
Ahoj Lindo, cetla jsem Tve zpravicky a chtela bych jsem se s Tebou skontaktovat. Bylo by to mozne ? Diky a budu se tesit na odpoved.
PS: Hledam praci v teto oblasti erotice a mam dojem, ze ty bys mi byla ochotna dobre poradit.... Muj email je
Bernth@seznam.cz Ahojky
8. června 2012 v 09:04
Michel
Všechny jste tady blbky, poslední komentář mluví o všem !!!
8. června 2012 v 00:55
cau Mona
jeste stale kouris curaky bez gumy a pak vsechny penize rozflakas v kasinu? :D
7. června 2012 v 21:32
Eva
ja jsem pracovala v ambiente rose .hruza!!!!!cikani ,ukradli mi penize i veci,uz nikdy vic!!!
7. června 2012 v 19:29
Pro Katu
První se nauč pořádně pravopis a potom tady piš nějaké příspěvky. Hrůza.
7. června 2012 v 18:51
Kata pro Ircu
a jak tady ctu jsou tu pro tebe vsichni na drogach ..
7. června 2012 v 16:53
tifany
presne tak, kazda se nakonec musime zaridit podle sebe. a kdo si sam nic nezaridi, tezko se dostane k necemu extra velkolepymu. holky holky. chce to vice iniciativy, ne jenom se na nekoho povesit a doufat ze jini vsechno zaridi. chcete makat? tak se snazte neco si dohledat. ne jenom sedet na internetu a dvakrat denne zkontrolovat tohle forum jestli uz konecne nekdo napsal ten vysnivany klub/privat/agenturu zrovna pro vas a kde budou vsichni cekat jenom na vas. zivot neni jednoduchy, musite si jit za svym a ani to se ne vzdy vydari. no opravdu od cizich moc necekejte. to radeji trikrat jdete nekam nahodne, napalte se a poctvrte uz snad neco obstojneho najdete. taky pak nebudete rozhlasovat do sveta kde to je, aby ste si nezmarili sance vydelavat tam i dyl.
to je ode mne zatim vsechno. hodne kuraze preje Tifany
7. června 2012 v 14:37
Irča
Už jsem sem přestala chodit jsou tady samé zavistive dorotky.Řidte se podle sebe