Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
30. června 2012 v 12:25
Dobre misto na najem
30. června 2012 v 12:20
Dobre misto na najem
Holky, ty co jste mi psali na email rozesilala jsem i fotky, pokoju atd, misto je to hezky a dost cisty, takze nevim kde jste byli predtim tady urcite o cikanku nejde a ja bych taky uz zadny nedelala, dnes jsem tu posledni den a jsem s vydelkem spokojena a urcite se vratim, kdo chce vyzkouset, rada pomuzu.
30. června 2012 v 08:27
D
:-) trosku silna slova :) jak vic rizikovej ? :-) u nas je vsechno pres gumu zlato...kdezto tobe lize picu kde jakej bacilonosic ...to je mozna duvod proc nedelam gigola :))) uvedom si ... je videt,ze moc nevis a praveze tim,ze je to tu pro holky, tak nabizim spolupraci holce se mnou a nebo muzu vybavit misto do pekneho privatu,ale tam se jede 60/40 ... jen se snazim pomoct nic vic...takove hloupe devcata co ty budou stale asi slapat v nemecku :)
30. června 2012 v 04:46
leonberg
a aky mala mail? ake boli podmienky? ja mam ist a buduci tyzden a ma m zle skusenosti s cigankami, taky som rada vediet...napises nieco blizsie?
cesnacka25@gmail.com
30. června 2012 v 04:38
bibi
leonberg...tak ja dnesak s nimi psala...vypadaj v pohode...ma nekdo zkusenosti?????
30. června 2012 v 02:38
dolly buster
AKORAT TA TVOJE A NESER SE SEM TO JE FORUM PRO HOLKY A NE PRO TAKOVYHO CHUDAKA A UBOZAKA JAKO SI TY KDYZ MAS TAKOVYCH ZNAMYCH JAK TVRDIS TAK SI SEZEN PARTACKU MEZI NIMA A NEOTRAVUJ NAS HOLKY SI UBOHEJ SNAD SI NEMYSLIS ZE CHYTRA A HEZKA HOLKA S TEBOU DO TOHO BUDE UZ JEN I ZE ZDRAVOTNIHO RIZIKA SES VIC RIZIKOVEJ NEZ HOLKA BUZIKU A UZ SEM NEPIS
29. června 2012 v 23:44
D
demence :-) ja jsem pohodak :) je videt jakou mate nektere uroven :)
29. června 2012 v 20:24
dolly buster
neotravuj prostitute to by moch rict kazdej odpal a nevtirejse
29. června 2012 v 19:30
D
protoze mam 2 partaky na dovolene :):) nejsem ubozak mam slusnou klientelu delam tu praci na urovni ! :-)... a holky otravuju protoze jsem normalni spolecnost, nic neberu, jsem jen kurak ani nepiju a mam auto...a dost znamych tady...takze je vse bez problemu a muze si kocka jet sama na sebe...jen se podelime o najem ...thats all
a mimochodem mam dost klientu co prave chteji zkusit trojku s kockou :) coz je uplne easy a za hodne slusne prachy :-)
29. června 2012 v 17:36
neznamy
tak proc si k sobe nenajdes prostituta ubozaku a neotravuj holky
29. června 2012 v 16:21
D
Tak jeste jednou, kdyby mela inteligentni holka s jazykem mezi 18-23lety zajem o cestovani po Svycarsku(vim co a jak) a vydelavat sama na sebe dejte vedet:-)
Nejsem pasak, slapu si sam na sebe, taky pracuju s chlapama:-) ja tu mam celkem slusnou klientelu,hledam k sobe nekoho zodpovedneho,cistotneho,duveryhodneho...muzu vam i poslat popripade i kontakt na zarizeny privat ve svycarsku :-), kde se ale jede 60-40 asi jak vsude..holky tu delaj cca 250-300chf na hodinu (5-6000 czk) jedem oba dva na sebe :) takze kdyby nekdo mel zajem poslete mi fotku na maila a neco o sebe :)
benichat@centrum.cz, Dom
29. června 2012 v 15:40
Pasakum
KdBy vám to tam šlapalo jak povídáte tak se nebudete zabývat nejakym forem a hledat holky..uděláte si reklamu a holky si vás najdou sami
29. června 2012 v 15:30
LEONBERG
29. června 2012 v 14:56
ddddd
ale nepovidej ja mam moc pekne a sikovne slecny dohromady 80 ale to neni pro vase mozecky zpracovatelna informace
29. června 2012 v 13:39
pro ddddd
tak sem ty lži nepiš, Ty pasačko jedna!!
se pak nediv, že o Tobě tu budou psát holky že to u Tebe stojí za hovno, a nikdo k Tobě nepřijede!!
29. června 2012 v 12:53
ddddd
29. června 2012 v 11:54
Gien
jestli ma nekdo zajem o praci na private ve svycarsku ve veku 19-30 let(stihle) ...dejte vedet na
jakubgien@seznam.cz
co se tyce vydelku, zalezi vse na vas holky, jaky servis delate, nemusite tu delat sracky a hovna jako vsude, podminka tu je, ze se kouri bez gumy, dale uz je to na vas, ocekava se profesionalni a hlavne pratelsky pristup k hostum, nehledame bordelarky, ani spindiry, nebo ne-inteligentni devcata... jedna se o privat na urovni s dobrou klientelou ze vsech velkych mest, privat je situovan v mittelandu 50-60km od zurichu,bernu,baselu ci lucernu... tydeni cisty vydelek se pohybuje kolem 2500- 5000 CHF,jede s 60% na 40%... jestli ma nekdo zajem napiste.diky G. k emailu pripojujte foto(nejlepe BEZ RETUSE), bez fota nebudu odpovidat...
29. června 2012 v 11:46
Ilona
A porad plati,ze pokud nektera potrebujete vydelat penize,pomuzu vam na privat,kde jsem a jezdim i ja.Garantuju vam,ze odsud nikdo s 500 libramy neodjizdi!!Je to par tisicovek a to u kazde holky!Asi jsem podle nekoho blba,kdyz chci nekomu pomoct,ale je to tak.Vim,ze kdyz jsem zacinala,tak jsem taky potrebovala rady a nebylo to vzdy lehke a doporuceni na dobry privat je moc dulezita vec v nasi branzi,vetsinou holky taji dobra mista a nepreji je jinym a to je skoda.Tot vse.
29. června 2012 v 11:41
Ilona
Nechci reagovat na tve zle reci,nikdo ti nemuze za to,ze jsi byla na spatnych mistech,ci pod neschopnymi lidmi.Nikdy bych sem nenapsala lzi a veci za kteryma si pevne nestojim,to bude asi tvuj styl a tva chyba,ze se v zivote placas od niceho k nicemu.Ja zde nabizim skutecnou pomoc holkam,ktere uz jsou v Anglii a nevydelavaji.Ja jezdim do Bristlu opakovane a abych odjizdela s 500ti librami jako ty,to se mi nestalo,radeji bych sedela v Cesku na zadku.Muzu k tomu dodat jen to,ze neschopnym zakomplexovanym holkjam uz stejne nepomuze nic a nikdo!Hledej chybu u sebe kdyz trcis na spatnem miste,kde to nezvoni a ty tam cekas az prijede jezisek.Ja vim,ze tady je to jinak a spokojene jsme vsechny.Proto jsem tady napsala,protoze mi je holek co sem pisou a trci v Londyne, lito,travi tam mladi a par supu v kapse.Je to skoda,staci se presunout jinam....Ale i tak ti preju hodne stesti v hledani a muzu ti jen doporucit,ze pokud se ti nekde nedari,tak tam nesed se zalozenyma rukama,protoze jezisek uz byl:-)
29. června 2012 v 09:56
D
no jasne...ty vole to je demence tohle :) je videt,ze asi ty, ktera me tu krituzjes a urazis, ci pomlouvas z nejakeho pasactvi (pritom jsem taky slapak :D ) se pohybujes asi mezi tema ,,spatnejma" :)) ja bohuzel pisu uprimne :) a cistym svedomim !