Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
24. července 2024 v 11:19
11:04
Každý ti řekne, že zlato je v dnešní době z dlouhodobého hlediska dost nevýhodné. Nejlepší jsou cenné papíry nebo akcie pokud v tom umíš chodit. Mě to naučil jeden klient. Dnes mám akcie ČEZU, Philipa Morrise a další. Dividendy mi nesou slušný pasivní příjem díky kterému jsem nejen rozšířila portfolio, ale také koupila investiční byt.
24. července 2024 v 11:04
Bezpečná úschova financí
Doma mám štos stodolarovek a investiční zlato. V USA si nedají vzít hotovost a kurz dolaru stabilizuje globální ekonomika. Směnitelnost za euro bude vždycky možná, přičemž samotné eurobankovky nemají v dohledné době zmizet z oběhu. Zlato je jistota všech jistot. Kryptoměny jsou spekulativní svinstvo, na kterém vydělávají jejich anonymní zakladatelé. Kdykoliv u nich může nastat strmý pád, protože je to jenom virtuální nic a jejich těžba vydělává firmám vyrábějící čipy k tomu určené. Velký ničím nekrytý klam a geniální podvod. Finanční perpetuum mobile, vytvářející nulovou hodnotu, odčerpávající reálné peníze někam do luftu. Pár lidí se přepychově napakovalo a dále na finančních trzích zhodnocují vaše peníze.
24. července 2024 v 10:06
16:28
Typické Češky. Myslí si, že když někam přiletí, tak si z nich všichni sednou na zadek. Žiju v zahraničí i tu pracuji, ale nikde neuvádím, že jsem Češka. Nemáme dobrou pověst. Jsme vnímány jako ty levné se servisem bez v ceně. České ženy obecně si samy sebe neváží. Stačí se podívat kolik z nich je v nefungujících ponižujících vztazích často jen proto, aby s někým byly a aby držely nějakou fasádu před přáteli a příbuznými.
24. července 2024 v 07:40
Já to říkám pořád
23. července 2024 v 23:55
Anna Ostrava
21:53
Zmrazení účtu ještě ok, už jsi slyšela o tom jak snadné je získat orgány v číně?
.
18:28
Vítej v roce 2024
.
21:55
Za prvé neemám osobní socky, protože reálně pokud mi to něco negeneruje, je to zbytečnost která akorát pohání mou největší slabinu - egoismus
. Za druhé Prequel. Mám tam uložené automatické upravení mého obličeje, takže sice jsem to já, ale jiné rozměry, délky mezi očima, nosem a rtem apod zajistí že pimpeye apod je ti k ničemu.
23. července 2024 v 21:55
Reklama
Vy co máte na reklamě obličej, nebojíte se ze klienti najdou vaše sociální sítě??
23. července 2024 v 21:53
16:24
Proto všude platím cash. Je to jediná cesta jak mít svobodu a koupit si co chci bez kontroly státu. Pokaždé když platím cash je to jako hození písku do obličeje globalistům co se nás snaží zotročit. To že chtějí mít přehled kolik a za co utracím je jedna věc, ale to jim stačit nebude. Podívejte se na Čínu. Vyhodíš žvýkačku na chodník nebo zkritizuješ vládu a zmrazí ti účet a nedostaneš se k penězům.
23. července 2024 v 18:28
Anna ostrava 16.28
Co je to reddit??? Poprve o tem slysim.
23. července 2024 v 16:45
Německo
Jezdí tady někdo do Německa a mohl by mě poradit? Stránky a vše znám ale koukám že tam není možnost WhatsAppu to každý klient tam volá?
23. července 2024 v 16:28
Anna Ostrava
21:48
Holky na redditu sdílejí už xy měsíců jak strašně pomalý byznys je, ale holčiny z česka a slovenska tam přiletí a budou vydělávat desetitisíce dolarů. Tak jistě. Agentury a pasáci přece nikdy nelžou o výdělcích, podmínkách a podobně. A je určitě nejlepší udělat si průzkum tady na českém otevřeném fóru kde chodí víc norníků než společnic než třeba se přidat do skupiny na redditu a zeptat se v komunitě xy tisíc lidí
. Otevřená skupina na redditu r/SexWorkers , jsou tam povolení i klienti.
23. července 2024 v 16:24
Anna Ostrava
6:12
To čeká postupně celý svět, protože se takto dá snadno sledovat tok peněz a lidé tak nemají na výběr než obětovat svou svobodu. Proto vládám tak strašně vadí/vadil bitcoin a jiné kryptoměny které nemohli sami regulovat. Budou mluvit o obchodu s bílým masem apod jen aby měli zdůvodnění proč lidi okrádají o soukromí.
23. července 2024 v 16:22
Anna Ostrava
Lízání prdky chápu když je o prdku ženy. Za prvé my jsme čistotnější a obecně je to vedle frndy, je to pro muže mentální stimul. Muž který chce lízat prdel je pro mně prostě na přestupní stanici do Gaylandu. Čím dál víc "hetero" mužů souloží i s muži, což na jednu stranu je ok. Dokud to není ale váš přítel, manžel a nešuká jiného bez kondomu. Anální sex mezi homosexuály je prostě vysoké riziko pro přenos pohlavních chorob protože prdel není k sexu přizpůsobena, nelubrikuje jak o vagina a tak dochází k poraněním přes které se přenáší všechno možné
.
23. července 2024 v 16:17
Anna Ostrava
23. července 2024 v 16:14
Anna Ostrava
23. července 2024 v 15:18
Problematika lízání anusu
A to mi ještě není ani 30, ale za mých mladých let se tohle teda fakt nedělalo.
23. července 2024 v 15:18
Problematika lízání anusu
A co je to lízání prdele teď vůbec za trend jako? Se mi zdá, že o tom teď slyším v každým druhým podcastu pseudoinfluencerek spolu s řešením bodycountu atd. Vy doma lížete prdel příteli? Když nebudu lízat prdel, tak nebudu správná manželka?
23. července 2024 v 14:16
Servis
To jako fakt????? Kazda druha holka dela CIM,COF, SWALOW, LIZANI PRDELE.....
za 20- 50e navic
omg.... nechapu. Chce se mi zvracet, jak to muzete delat.
23. července 2024 v 07:28
USA
Určitě bych tam nejela přes nějakou blbou agenturu co tě při sebemensim problemu necha.urcite bych neriskovala zadržení,deportaci a zákaz.to už radši do některých tanečních klubu a domluvit si klienty tam.
23. července 2024 v 06:51
21:48
Pokud chceš riskovat vyhoštění z USA a pobýt si několik dní ve vězení, než se vyřídí papíry, pak směle do toho. Šťastnou cestu
23. července 2024 v 06:12
20.38
V cele Skandinávii se přechází na pouze bezkontaktní placení takže pouze kartou a to je jeden z důvodů proč už nemeni a měnit nebudou NOK,SEK,DKK.dalsi je že se tím chtějí bránit prani peněz.takze pokud máš klienty co jsou ochotni ti peníze poslat na účet anebo máš terminál na placení kartou to je jediná možnost jak vyměnit.