Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
26. července 2024 v 14:26
14:22
tak se za 3 min udělej a vypadni, to ji nejvic potesi, kdyz se te zbavi a zustanou ji penize. Jeste ji kup nejaký dražší dárek.
26. července 2024 v 14:25
14:19
On se libit bude. Na dotek vlhne, takze minimalne jejimu telu se libit tedy bude. A zaplatim ji slusne. Nejakych 800 bych si ani netroufl navrhnout. At se ji ty penize libi a chce to znova.
26. července 2024 v 14:22
14:04
Diky. Toto jsem mel na mysli. Osobni zkusenost z vasich zacatku a co se vam na ni libilo a naopak nelibilo. Zadny podvod ani neprijemnost neplanuju. Chci aby to byl pohodovy cas pro oba. Ja si z toho odnesu vzpominku na hezky sex s krasnou mladou holkou a ona penize. Tak jsem ji to i sliboval, kdyz jsem ji na tu praci lakal.
26. července 2024 v 14:19
13:49
A za kolik? 800kc? Zacatecnice? ;D
26. července 2024 v 14:19
Nebo obecně jak se chovat k lidem a jak udělat, aby se ženě líbil sex s tebou, pokud jde o “novou “ ;D sladká naivita.
26. července 2024 v 14:13
To si chceš pohonit pero s návodem, co s ni dělat?? Neumíš se chovat ke spolecnicim ?
26. července 2024 v 14:04
Je to jednoduché. Stačí se chovat slušně, normálně, mile, přátelsky, respektovat ji jako osobu. Nezkoušej na ní nesmysly, bez ochrany, nepožaduj slevy a extra servis. Jen pokud sama nabídne. Nezahlcuj ji svými problémy. Nedělej scény. Nesundavej kondom. Sprcha před a dobrá hygiena je samozřejmost. Pamatuji si že já když jsem začínala tak ke mě chodili divný lidi a přesně tohle vše dělali a měla jsem trauma. Skončila. Pak jsem měnila jsem místa a země. Než jsem narazila na slušné normální lidi.
26. července 2024 v 13:49
Zacatecnice
Dobry den, damy. Dneska jdu k mlade slecne a uplne zacatecnici. Poradite mi, jak se k ni mam chovat, co delat a co nedelat, aby mela prijemny a zajimavy zazitek ze vstupu do businessu a chtela v nem i nadale rozvijet karieru?
26. července 2024 v 13:46
13 40
Tak jedna pry dostala 50 tisic dolaru za to, ze se vyspi s jednim muzem a s jeho 13ti letym bratrem nebo synem, ted nevim, ale aby z neho proste udelala muze. Nevim, jaka je v Dubaji vekova hranice pro pohlavni styk.
26. července 2024 v 13:40
Porta potty
No jako myslím, ze člověka tam nešetří, pokud jsou to uchylove plus holka udělá v podstatě cokoli, ze tam se fantazii meze vůbec nekladou, fuj kdybych třeba měla vylízat starou smradlavou babu (jestli takový v Dubaji mají )
26. července 2024 v 13:29
13 23
Daisy lee polkla semeno myslim 60ti muzu najednou, ze se ji tam kazdej vystrikal a ona to spolkla potom. Taky bych to nedala a nekdo jo.
26. července 2024 v 13:27
13 18
Legendy.. neco se vazne stalo, neco se vymyslelo, spoustu se pribarvilo. Nemuzes vsemu verit. Konkurence si bude vzdy vymyslet kokotiny, aby odradila dalsi divky. Nebo aby si to o tech dalsich holkach vsichni mysleli, a rekli si, aha jezdi do dubaje, urcite tam zere hovna... Kazdopadne jiste existuje nekdo, kdo je ochotny to za prachy udelat a kdo je ochotny za to zaplatit.
26. července 2024 v 13:23
Porta potty
A nechápu jako mě přistát hovno v puse, tak se udusim myma blitkama xD to chce asi notnou dávku drog nebo predtim lobotomie aby to clovek fyzicky zvládl polykat .. to ostatní krev a natrzeny krvavý zadek to jsou vše fyzické věci, které clovek cca vydrží, ale to ostatní, jako hovna i od velblouda, zvratky, to se nedá fyzicky polknout ne?
26. července 2024 v 13:18
Porta potty
Jako je to nechutný no, ale mě hrozne baví si číst zajímavý a bizardni články ;D jako četla jsem o nějaký, ze ji tam pozvala kamarádka, ze stráví 1 noc s klientem. Dva dny predtim jezdila s nějakým bodyguardem nakupovat (jak se to pak dopraví domu a co ta hotovost ?) a pak ve 22h ji vyzvedl klient. No zažila noc hrůzy, takže to je jen jedna noc? Já myslela, ze člověka drží třeba tejden. Ne neláká mě to ;D jen je to fakt zajímavý, nejen zeres hovna, ale spis s dětmi , zvířaty , jako na pobliti no, zlata práce v Lidlu
26. července 2024 v 13:15
12 29
Funguje to tak, ze pokud mas hodne sledujicich na instagramu, najdou si te sami. Staci davat hashtagy, oznacovat mista atd. Od toho jsou pak agenti, kteri tohle sleduji a pokud jim vyhovujes, sami te oslovi s nabidkou. Castka se pak odviji od toho, kolik sledujicich mas nebo jak jsi slavna.
Potom je druhy zpusob, freestyle, coz znamena, ze se hezky obleces a upravis a jdes lovit sama klienty do restauraci, baru atd. Proste prijdes, sednes si, objednas si drink a cekas. Tihle klienti uz vi, jak to funguje a opet te sami oslovi. Domluvite si cenu a jdete treba k nemu. Freestyle je velmi oblibeny nejen v Dubaji, ale i v tom Monaku napr, taky ve Spanelsku v Marbelle treba, to jejich Puerto Banus je plny holek v barech co cekaj na klienty, takze se nemusis bat, ze budes sama .. Takova schuzka je pak uplne o necem jinem, nez kdyz si te chlap vybere na reklame podle fotek a ty do posledni chvile nevis, kdo ti prijde domu, jak bude vypadat atd, pak prijde, zaplati, das mu rucnik, sprcha a akce. Pokud ho totiz vidis uz v tom baru, mrknes na zuby, nehty, jestli voni, jaka je mezi vama energie, jestli zvladnes s nim stravit jen hodinu nebo treba celou noc. Vybira si on i ty. Uz vis, do ceho jdes. To stejne s cenou, muze se mu zdat vysoka, ale je to pak na tvem kouzlu osobnosti, jestli ho dokazes zaujmout, vzrusit a ten pak bude schopny a ochotny zaplatit, kolik chces. Ne jak kdyz te vidi jen na fotce a do telefonu sdelujes taxu. Uz tam jsou doteky, flirt, pohledy.. Je to casove narocnejsi, da se ale potkat spousta zajimavych lidi, kteri se budou radi vracet.
26. července 2024 v 12:53
11 45
Ne kazda, ktera dela velky penize, se musi snizit k necemu takovemu. Chlapi jsou ochotni platit neuveritelny castky jen za fotky, videa, webku, natoz za realny sex. Tyhle holky maji sve sugar tatky, nemaji nikde reklamu, ale jedou freestyle v Dubaji, Monaku atd a ono staci mit jednoho prachace, namotat ho a ten pak utrati miliony. K tomu freestylovat nahodne klienty v luxusnich restauracich, hotelech a dulezitych eventech, budovat si tu klientelu, pak se nezastavis.
26. července 2024 v 12:34
...
Otočím
26. července 2024 v 12:33
...
Co chceš nastavovat blbko cítícím tebe a o pár ulic vedle mrdam jinou,ty jen čekáš na hejla norník se s vámi nesere já osobně otočím klidně 4 zajebany kurvy za den protože já dávám prachy já tě živím mrdko takže to bude po mém pokud ne zebrej a čekej s nataženou prackou na jiného norník určuje pravidla hovězí maso čeká jen na kupce
26. července 2024 v 12:29
11:39
Proto už s čechy nepracuju. Myslím ale že není od věci si tu vzájemně poradit a sdílet zkušenosti. Třeba to někomu pomůže.
Dubaj - není to bezpečný co jsem tak zaslechla a holky co tam jezdí jsou pod agenturou. Kterou nikdo nikdy neřekne a kdoví jak to tam chodí. Takže netušim.
26. července 2024 v 11:45
Porta potty
A nevíte, jak dlouho to trvá? Nemůžu nic konkrétního najít. A myslíte, ze tohle dela i ta krockova nebo anissa Kučerová ? Ta má jen jeden kožich za půl mega , myslíte, ze to má díky obyčejnýmu sexu ??